Write a letter to your leaders

Get Started
ПочваПоддржувачиЗа
Итна акција
Man writing a letter

Напиши писмо

Нека вашите гласови за Зачувај ја Почвата бидат слушнати од идните генерации.

Ова не е агитација - немојте да се вознемирувате. Ова не е протест - не ги дислоцирај животите на другите. Ова е израз на љубов и одговорност за нашиот животот и животот кој е пред нас. #ЗачувајЈаПочвата. Ајде да го оствариме тоа! - САДГУРУ

Како ти можеш да направиш разлика?

Инспирирајте регулативна промена

Испратете писмо до водачите на својата земја за да ја изразите својата грижа за почвата и да побарате донесување на регулативи кои ја враќаат и заштитуваат почвата.

Select Country:

Your Name:

Внеси го своето име за да го персонализираш своето писмо.

Зошто е ова важно?

Преку едноставниот чин на себе-едукација и ширење на пораката, ние имаме моќ да ја покажеме нашата грижа за почвата и да ги поддржиме нашите лидери едногласно! Големо ДА од секој од нас создава неопходно влијание што не може да се игнорира.

Мал чекор преземен за ширење на капка од ова движење ќе придонесе многу за да се претвори ова во моќен бран. Не ја потценувај големината на капката бидејќи капката е океан сама по себе!

footerLogo

Почва

© 2022 Свесна планета сите права се задржани

Политика на приватност

Услови и правила