Eco Anxiety & Solutions event with global experts

Register Now
ПочваПоддржувачиЗа
Итна акција
Background

Ти благодарам што си гласот на почвата

Твојата преданост и посветеност за #ЗачувајЈаПочвата е од витално значење

Обележи / Зачувај ја оваа страница

Оваа страница содржи дневни ажурирања и сите корисни врски на кои можеш да дејствуваш. Те молам обележи ја оваа страница за лесен пристап.

Следи го движењето Зачувај ја почвата

Активност на денот

Дневните ажурирања за да станете свесни, да се вклучите и споделите.

1

СПОДЕЛУВАЈ ДНЕВНИ #ЗАЧУВАЈЈАПОЧВАТА ЗНАЧАЈНИ МОМЕНТИ

Овде секојдневно се ажурираат клучните случувања.

Сподели на твојата социјална мрежа

Кога споделуваш содржина од овде, персонализирај ја твојата порака. Ќе се исплати!

Користи #ЗачувајЈаПочвата и означи ги профилите подолу

Twitter
@cpsavesoil @SadhguruJV

Facebook
@consciousplanetmovement @Sadhguru

Instagram & YouTube
@ConsciousPlanet @Sadhguru

2

СЛЕДИ ГО И СПОДЕЛИ ГО ПАТУВАЊЕТО НА САДГУРУ

Следи го Садгуру додека е на своето патување за зачувување на почвата. Видеата со настани во живо од патувањето се ажурираат овде. Можеш да кликнеш на иконата за плејлиста во горниот десен агол на видеото за да ги отвори сите видеа од настани.

3

ОСЛОБОДИ ЈА ТВОЈАТА КРЕАТИВНОСТ

Создади своја содржина да споделуваш за почвата.

Share your version of the #savesoil dance to show your support

Learn The DanceПреземи Аудио за песната за почвата
video-banner
Пушти

Алатки за Зачувај ја почвата

Збирка видеа, факти за почвата, слики, шаблони и колатерали.

Магијата на почвата

Изобилство информации за живата почва, динамичен екосистем кој го поддржува целиот живот.

Почва

© 2024 Conscious Planet All Rights Reserved

Политика на приватност

Услови и правила