4 billion people reached

Impact Report
ПочваПоддржувачиЗа
At COP28

биди гласот за почвата!

Your simple actions will help the message reach 4 billion people.

Научи повеќе за кризата со почвата за да можеш да го споделуваш тоа.

Посети ја веб-страницата за почвата

Гледајте го документарецот „Зачувај ја почвата"

Соработувај

Луѓето од сите сфери на животот мора да зборуваат во унија за да ја покренат свеста за изумирањето на почвата на прв план во светот.

Share your version of the #savesoil dance to show your support

Learn The DanceПреземи Аудио за песната за почвата
video-banner
Пушти

Најнови важни моменти од #ЗачувајЈаПочвата

Пријатели на Земјата во акција.

Hands-with-mud

АЈДЕ ДА ГО ОСТВАРИМЕ ТОА!

footerLogo

Почва

© 2023 Conscious Planet All Rights Reserved

Политика на приватност

Услови и правила