4 billion people reached

Impact Report
ПочваПоддржувачиЗа
At COP28
Banner Image

Students for Soil

Тоа е единствена можност за младите ширум светот да се здружат за да ја зачуваат почвата на нашата планета од исчезнување.

Coming Soon!

footerLogo

Почва

© 2023 Conscious Planet All Rights Reserved

Политика на приватност

Услови и правила