ПочваПоддржувачиЗа
Итна акција

Celebrate 1 year of Save Soil!

One year ago on March 21st, Sadhguru put his life on the line for 100 days and began the Save Soil journey so that the world would “Come Awake” for soil health. Let’s show the world that we are staying awake for soil!

save-soil-people
save-soil-people
save-soil-people
man-with-selfie

Take a photo/video with Save Soil logo

man-with-selfie

Post on your social media on Mar 21

man-with-selfie

#SaveSoil, #SaveSoil[your city], #SaveSoilDay

man-with-selfie

Tag @CONSCIOUSPLANET

биди гласот за почвата!

Your simple actions will help the message reach 4 billion people.

Научи повеќе за кризата со почвата за да можеш да го споделуваш тоа.

Посети ја веб-страницата за почвата

Гледајте го документарецот „Зачувај ја почвата"

Соработувај

Луѓето од сите сфери на животот мора да зборуваат во унија за да ја покренат свеста за изумирањето на почвата на прв план во светот.

Share your version of the #savesoil dance to show your support

Learn The DanceПреземи Аудио за песната за почвата
video-banner
Пушти

Најнови важни моменти од #ЗачувајЈаПочвата

Пријатели на Земјата во акција.

Hands-with-mud

АЈДЕ ДА ГО ОСТВАРИМЕ ТОА!

footerLogo

Почва

© 2022 Свесна планета сите права се задржани

Политика на приватност

Услови и правила