4 billion people reached

Impact Report
ПочваПоддржувачиЗа
At COP28

Студентиза почва

Подигни глас како студент, за да се зачува почвата за идните генерации.

ВОЗРАСТ 13+
ВЕТИ ЈА СВОЈАТА ПОДДРШКА

Добијте ја значката.

Благодариме што ја изразивте вашата загриженост за зачувување на почвата. Како знак на благодарност, добијте ја вашата значка „Save Soil“.

Зошто е ова важно?

Преку едноставниот чин на себе-едукација и ширење на пораката, ние имаме моќ да ја покажеме нашата грижа за почвата и да ги поддржиме нашите лидери едногласно! Големо ДА од секој од нас создава неопходно влијание што не може да се игнорира.

Мал чекор преземен за ширење на капка од ова движење ќе придонесе многу за да се претвори ова во моќен бран. Не ја потценувај големината на капката бидејќи капката е океан сама по себе!

footerLogo

Почва

© 2023 Conscious Planet All Rights Reserved

Политика на приватност

Услови и правила