Write a letter to your leaders

Get Started
ПочваПоддржувачиЗа
Итна акција

Студентиза почва

Подигни глас како студент, за да се зачува почвата за идните генерации.

ВОЗРАСТ 13+
ВЕТИ ЈА СВОЈАТА ПОДДРШКА

Како ти можеш да направиш разлика?

Инспирирајте регулативна промена

Испрати своја порака до лидерите на твојата земја која се однесува на твојата грижа за почвата во форма на писмо, уметничко дело или видео.

Select Country:

Прикажете ја вашата порака.

Можете да ја прикажете вашата порака на сајтот Зачувај ја почвата - Save Soil за да ги инспирирате луѓето од целиот свет да преземат акција и да ја добиете вашата Save Soil значка .

If you are a teacher

Submit details to receive acknowledgement badge for your students once the letters are sent to the leaders of your country

Зошто е ова важно?

Преку едноставниот чин на себе-едукација и ширење на пораката, ние имаме моќ да ја покажеме нашата грижа за почвата и да ги поддржиме нашите лидери едногласно! Големо ДА од секој од нас создава неопходно влијание што не може да се игнорира.

Мал чекор преземен за ширење на капка од ова движење ќе придонесе многу за да се претвори ова во моќен бран. Не ја потценувај големината на капката бидејќи капката е океан сама по себе!

Message WALL

 
Hands-with-mud

АЈДЕ ДА ГО ОСТВАРИМЕ ТОА!

Итна акција
footerLogo

Почва

© 2022 Свесна планета сите права се задржани

Политика на приватност

Услови и правила